Zamknij
REKLAMA

Pomoc kuchenna

Nr oferty: StPr/22/0377Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sierpcu

Warunki pracy i płacy
Miejsce pracy: Sierpc, powiat: sierpecki, woj: mazowieckie
Opis zadań: zgodnie z programem stażu / godz. odbywania stażu: 12:00-20:00
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Data rozpoczęcia: 01.06.2022
Stypendium brutto: 1 489 PLN
System wynagradzania:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
  • podstawowe
    Dane pracodawcy:
    Pracodawca: kontakt przez PUP
    Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
    Adres: Witosa 2, 09-200 Sierpc, powiat: sierpecki, woj: mazowieckie
    Osoba do kontaktu: Beata Joniak
    Numer telefonu: 242754112 w. 104
    E-mail: [email protected]
    Język aplikacji: polski
    Wymagane dokumenty: wydanie skierowań przez PUP
    Sposób kontaktu
    przekazania dokumentów:
    zgodnie z programem stażu /godziny odbywania 07:00-15:00/
    StPr/22/0467
    data rozpoczęcia pracy od 01.06.2022
    wynagrodzenie od 1 489 PLN

    zgodnie z programem stażu /godziny odbywania 09:00-17:00/
    StPr/22/0468
    data rozpoczęcia pracy od 01.06.2022
    wynagrodzenie od 1 489 PLN

    obsługa zbiornika do mieszania smalcu /godziny pracy 08:00-16:00/
    StPr/22/0453
    data rozpoczęcia pracy od 01.06.2022
    wynagrodzenie od od 3 010 PLN

    zgodnie ze stanowiskiem pracy /godziny pracy 06:00-14:00/
    StPr/22/0455
    data rozpoczęcia pracy od 18.05.2022
    wynagrodzenie od od 3 010 PLN

    Rozbieranie i wykrawanie mięsa. / mile widziane doswiadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku. Wymagana gotowość do pracy w systemie dwuzmianowym oraz w dni wolne od pracy. System pracy 10 - lub 12 - godzinny, uzalezniony od aktualnego zapotrzebowania. Godziny pracy: 06:00-16:00 lub 06:00-18:00, 18:00-04:00 lub 18:00-06:00. Dyspozycyjność, odporność na zmianę temperatur, gotowość do pracy fizycznej, dźwiganie.
    StPr/22/0444
    data rozpoczęcia pracy od 31.05.2022
    wynagrodzenie od od 19,7 PLN

    Rozbieranie i wykrawanie mięsa. Mile widziane doswiadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku. Wymagana gotowość do pracy w systemie dwuzmianowym oraz w dni wolne od pracy. System pracy 10 - lub 12 - godzinny, uzależniony od aktualnego zapotrzebowania. godziny pracy: 06:00-16:00 lub 06:00-18:00, 18:00-04:00 lub 18:00-06:00). Dyspozycyjność, odporność na zmianę temperatur, gotowość do pracy fizycznej, dźwiganie.
    StPr/22/0446
    data rozpoczęcia pracy od 31.05.2022
    wynagrodzenie od od 19,7 PLN

    zgodnie z programem stażu / godz. odbywania stażu: 12:00-20:00
    StPr/22/0377
    data rozpoczęcia pracy od 01.06.2022
    wynagrodzenie od 1 489 PLN

    Opis stanowiska:  Prezentacja produktów oraz fachowe doradztwo w zakresie oferowanych produktów  Utrzymywanie relacji z Klientami,  Realizacja planów sprzedażowych,  Budowa dobrego wizerunku firmy na rynku. Oczekiwania:  Doświadczenie w sprzedaży  Umiejętność pracy w zespole,  Znajomość obsługi komputera  Znajomość branży rolniczej
    StPr/22/0335
    data rozpoczęcia pracy od 14.04.2022
    wynagrodzenie od od 3 500 PLN

    Praca polegająca na obróbce mięsa przed i po rozbiorze. Uczymy wszystkiego od podstaw. Praca na dwie zmiany 5:00-13:00, 14:00-22:00. Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Oferujemy: stabilność zatrudnienia, atrakcyjne wynagrodzenie, organizację czasu pracy zgodnie z przepisami, pracę w przyjaznej atmosferze. Zapewniamy również wyżywienie (ciepły posiłek + firmowe produkty) oraz odzież roboczą. Zapraszamy! Grupa Olewnik to zespół nowoczesnych, uzupełniających się zakładów produkcyjnych, gwarantujących najwyższą jakość produktów przy zastosowaniu najlepszych surowców i sprawdzonych receptur, z wieloletnią tradycją. Dołącz do nas. CV można składać osobiście w siedzibie firmy bądź przesłać na adres e-mail.
    StPr/22/0307
    data rozpoczęcia pracy od 01.04.2022
    wynagrodzenie od od 3 010 PLN

    obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń
    StPr/22/0301
    data rozpoczęcia pracy od 01.04.2022
    wynagrodzenie od od 3 010 PLN