obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów,
przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości
pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;
obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z
odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się,
przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości
pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;
prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na
obszar kuchni i serwisu;
sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń
StPr/22/0301
data rozpoczęcia pracy od 01.04.2022
wynagrodzenie od od 3 010 PLN