Nr oferty: StPr/23/0004Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sierpcu
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Romualda Traugutta 24, 09-200 Sierpc, powiat: sierpecki, woj: mazowieckie |
Zakres obowiązków: | Praca dwuzmianowa. Zakres obowiązków m.in: nadzór nad funkcjonowaniem Zintegrowanych Systemów Zarządzania Jakością, współudział w tworzeniu dokumentacji ZSZ, HACCP, BRC, IFS, współodpowiedzialność za wdrożenie i utrzymanie ww. systemów, prowadzenie szkoleń z zakresu GMP,GHP, HACCP, analiza zasadności reklamacji jakościowych, nadzór i kontrola nad dobrostanem zwierząt. Tego wymagamy: wykształcenie wyższe (mile widziane kierunki związane z bezpieczeństwem żywności, technologią żywności i pokrewne), min. 3 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej. To oferujemy: stabilność zatrudnienia na umowę o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie, rozwój przez udział w szkoleniach. |
Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na czas określony |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | dwie zmiany |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 03.01.2023 |
Wynagrodzenie brutto: | od 3 490 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Wymagania konieczne | |
Wykształcenie: |
|
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | Zakłady Mięsne "Olewnik" Sp. z o.o. |
Sposób aplikowania: | bezpośrednio do pracodawcy |
Adres: | Romualda Traugutta 24, 09-200 Sierpc, powiat: sierpecki, woj: mazowieckie |
Osoba do kontaktu: | Justyna Gajewska-Wiśniewska |
Numer telefonu: | 242756931 |
E-mail: | |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | . |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon |